Agenda

Agendas Bent u nieuwsgierig wanneer CU op het podium staat? Wilt u ook weten waar wij te vinden zijn? Zoekt u een geschikte datum voor een boeking? Dit kunt u allemaal vinden via onze agenda.

Klik hier om te zien waar wij te vinden zijn!

Repertoire

Repertoire Herkenbare hits van onder andere: Adèle, Fleetwood Mac, Miss Montreal, Golden Earring, Tina Turner, Herman Brood, Abba en De Dijk passeren de revue tijdens een programma (...)

Klik hier voor ons volledig repertoire!

Boeking

Repertoire Bent u opzoek naar live-muziek voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op door het boekingsformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier om ons te boeken!

Kyle Schoutrop

Navigatie:  Over Ons  »  Kyle Schoutrop

Kyle begon op zijn veertiende met klassieke gitaarles, maar besefte na 2 jaar dat de elektrische gitaar toch meer zijn ‘animo’ was. Vanaf dat moment speelde Kyle in diverse bandjes, waaronder de band: “Hard2Get”. Bij deze band heeft hij veel podiumervaring opgedaan in korte tijd.

Net als Jos speelt hij in de “Vocal Group Transparant” en via hém kwam hij dan ook bij CU terecht. Bij CU kan hij zijn muzikale energie kwijt en zorgt hij samen met Erwin voor de gitaarsound van de band.

Kyle volgde aan de Volver Sound Academy te Tilburg de opleiding tot muziekproducer/sound-engineer, hij studeerde daar af. Momenteel studeert hij op het Arcus College te Heerlen de opleiding Popmuziek. Verder is hij bezig met het schrijven van zijn eigen gitaarmethode in de vorm van een lesboek, tevens volgt en geeft hij gitaarles.

Tevens  speelt hij naast CU ook nog in de coverband: “Krazy Junction”, en in de blues- rockband “Pitchstone”.